Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ασχέτως και αν τη χτύπησαν, ο καβγάς έπρεπε να γίνει!

Ασχέτως και αν τη χτύπησαν, ο καβγάς έπρεπε να γίνει! Αυτό διδάσκει η μικρή ταινία μήκους που θα παρακολουθήσετε ή παρακολουθήσατε! Σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια μια γυναίκα, με όπλο το φακό  και δευταραγωνιστές κομπάρσοι 3...άνδρες(;;;).Το σκηνικό γνωστό, για εμάς τους Λύκους! Κυνηγούν, κρυμμένοι πίσω από την κάννη του όπλου τους, γιατί έτσι τους έχουν μάθει!Έτσι έμαθαν να τα βάζουν με τα ζώα του δάσους και με όποιον προσπαθήσει να τους σταματήσει. Θρασύδειλοι, νταήδες, υβριστές και το κυριότερο καταπατητές, βάζουν το όπλο στον ώμο και σημαδεύουν ό,τι κινείται. Έπειτα γυρίζουν στα σπίτια τους και παίζουν τους καμπόσους, χαρούμενοι και υπερήφανοι που κατόρθωσαν και σκότωσαν ζώα.
Χαρείτε ανδρισμό, φιλότιμο, εντιμότητα,ήθος και υπευθυνότητα!Βρίζουν τη γυναίκα που απλά τους ενημερώνει ότι βρίσκονται σε απαγορευμένη για θήρα περιοχή. Το μέγεθος της δειλίας τους, της ανανδρίας και της βωμολοχίας τους, καθώς και της προσπάθειας του τελευταίου να προκαλέσει τραυματισμό στη γυναίκα, δεν έχουν όρια. Χαρείται αρχ..., και ιδιοκτήτες που τα έχουν και περηφανεύονται κιόλας.
Από τη δική μας πλευρά, εμείς οι Λύκοι, ως εκπρόσωποι και των άλλων ζώων, δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη γυναίκα, που μας υπερασπίστηκε.
"Σ' ευχαριστούμε που ήσουν εκεί. Σ' ευχαριστούμε που τους απέτρεψες, που νοιάστηκες για μας. Σ' ευχαριστούμε που δε φοβήθηκες, να τα βάλεις με 6 αρχ...! Σ' ευχαριστούμε για το θάρρος σου, για την εντιμότητα και τον ανδρισμό σου! Γυναίκες σαν και σένα είναι πιο άνδρες από αυτούς που νομίζουν πως λόγω φυσιολογίας είναι, αλλά...εντέλει δεν είναι! Σ' ευχαριστούμε που γυναίκες σαν και σένα τιμούν με την παρουσία τους τη φύση της πατρίδας μας, με την ψυχή τους θυμίζουν την ιερότητα της φύσης. Θα θέλαμε να σου γλύψουμε τις πληγές που ίσως να έχεις, αλλά δεν ξέρουμε που μένεις, για να' ρθούμε!"
Όσο για τους τρεις, το Γιώργο που το παίζει δασοφύλακας και την ελληνική αστυνομία, τους αξίζει ένα "ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ" δικό μας, μέσα από την ψυχή μας!
Προειδοποίηση: Αν κάνετε πως πατάτε στο δάσος μας, θα σας μυρίσουμε και να είστε σίγουροι πως θα σας επιτεθούμε! Ξέρουμε πως δεν τολμάτε να τα βάλετε μαζί μας, χωρίς τα όπλα σας, ενώ η γυναίκα με την ψυχή λύκου, σας εμπόδισε. Ένα πάντως, μας χαροποιεί:πως ο εξευτελισμός σας διαδικτυακά, έγινε! Τώρα, ελπίζουμε να σας αναλάβει, η ανθρώπινη κοινωνία...

5 σχόλια:

  1. λυκε λυκε...εισαι εδω;;
    και ηταν..τρεις..
    μονο που η κοκκινοσκουφιτσα δεν ηταν για τα δοντια τους..

    καλημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tous Prokalese poly i kyria.Ontos den tin eixan vrisei mexri pou pire tin astynomia kai arxise na tous leei mages.Ego den eimai kynigos kai eimai enantia sto kynigi alla an me provokarize etsi tha tin ederna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους προκαλεσαι ασχημα.Αν την ενοχλουν οι παρανομοι κυνηγοι να ενημερωσει τα αρμοδια οργανα και οχι να τραβαει βιντεα.Απο το βιντεο φαινεται οτι δεν την εβρισαν προτου τους προκαλεσει ασχημα.Και αυτα περι απειλης μονη της τα λεει,απλα τα πηραν κρανιο οι τυποι που τους τραβουσε και θα ειπαν καμια μαλακια,αλλα οχι πως θα την σκοτωναν.Ειμαι εναντια στο κυνηγη,το βρισκω πολυ ηλιθιο να σκοτωνεις τα ζωακια αλλα η κυρια ηθελε ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 1 και ΑΝΩΝΥΜΕ 2
    φαίνεται δεν είδατε καλά το video! Και βέβαια την εξύβρισαν και βέβαια επιχείρησαν στο τέλος-ένας εξ αυτών και απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με το τουτού του, χωρίς πινακίδες. Πρόκειται για τζάμπα μάγκες με ληγμένο εγκέφαλο!
    Όταν έχεις διαφορές με έναν άνθρωπο, δεν επιχειρείς να τον χτυπήσεις, ιδίως αν έχεις δίκιο, επειδή τυχαίνει να είναι γυναίκα και εσύ είσαι άνδρας. Κάνεις απλώς μια κλήση στην αστυνομία, πράγμα που το έκανε εκείνη και όχι αυτοί.
    Ακόμα, όταν μια γυναίκα δε συμφωνεί μαζί μας, την εξυβρίζουμε με λεξούλες του τύπου "καριόλα και πουτάνα", μόνο αν δεν έχουμε επιχειρήματα! Οι τύποι ως ανεγκέφαλοι, διαπράττουν το ένα μετά το άλλο πλημμέλημα και μετά...λαγοί!
    Επιπλέον, άμα έχουμε νευράκια δεν αμολάμε μαλακίες, αλλά με επιχειρήματα και τεκμήρια αποδεικνύουμε ότι η περιοχή είναι θήρας και δεν επικαλείσαι ότι είσαι της πολεοδομίας, για εκφοβισμό. Αν δε, η κυρία κινηθεί νομικά εναντίον τους, το μόνο που έχουν να επικαλεσθούν είναι η ηλιθιότητά τους, αφού είναι ηλίθιο να κυνηγάς ζωάκια, και έτσι θα έχουν και ελαφρυντικό, ώστε να μην κλειστούν στη φυλακή, αλλά στο Δαφνί!
    Επίσης, στο blog αυτό, παρακαλείσθε, όπως γράφετε εις ελληνικόν αλφάβητο, εκτός και αν έχετε ξεχάσει την ορθογραφία! Θα δείξουμε κατανόηση.
    Και εις άλλα με υγεία, ωραιότατοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΨΩΩΩ,
    Αμ δεν ήταν για τα δόντια τους η Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά ούτε και αυτοί ήταν Λύκοι. Οι Λύκοι είναι υπερήφανα ζώα και δεν το βάζουν στα πόδια, κυρίως όταν ξέρουν ότι η περιοχή ενδείκνυται και επιτρέπεται για κυνήγι!Αλλά, τι να περιμένει κανείς. Ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση και θα οφείλεται μάλλον σε γενετική ανωμαλία: Εγώ ξέρω ότι τα αρχ...πάνε δυο-δυο! Το τρίτο πούθε ξεφύτρωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΥΡΛΙΑΞΕ...