Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - τελεβιζιόν – Εταιρείες παραπληροφόρησης, εμπορίου «λευκής σαρκός», ξεπλύματος χρήματος και λοιπών παρατράγουδων…






Έφτασαν κάποιοι μήνες, για να καταλάβει το λυκόπουλο  εκ των έσω, τι παίζει και πως περιπαίζει η κατάσταση των δήθεν φορέων ενημέρωσης και πολιτισμού τον πολίτη και πως διαπαιδαγωγεί τους νέους.
Έκανε και  διατριβή επί του θέματος. Λίγο η …έκτη αίσθηση του είδους μας, λίγο η ευαίσθητη μύτη του στις μυρωδιές, το αεικίνητο λυκίσιο μάτι του, το έκαναν ειδικό, προφέσορα και αναλυτή και επικριτή και άρχισαν πάλι ν’ ακούγονται τα …αρχ….
Αρχ…γκομενίτσες ξανθιές παρελαύνουν προς τέρψιν στομάχου και γεννητικού συστήματος, διευθυντάδων, και …μαλάκυνσης εγκεφάλου των θεατών. Γκομενάρες πολιτικών και μεγαλοεπιχειρηματιών με νου πουλάδας α πολιτίζουν και ξυπνούν το ένστικτο της αναπαραγωγής, που εκτονώνεται δια του αυνανισμού των καναπεδάτων πολιτών και κακόμοιρων μυαλών. Οργασμός κυκλοφοριακός λιμουζίνων και τζιπ, τύπου τάνκς, οργασμός ασμάτων μπόχας και δυσωδίας. Και μέσα σ’ όλα αυτά, η ενημέρωση…Δημοσιογραφάρες – εγκέφαλοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, με φάτσα χουλιγουντιανή και γράβατα λαμέ…Δημοσιογραφάρες, με σακάκι μετάξι κι από κάτω  σώβρακο κάλβιν κλάιν, ξυρισμένα πόδια ή, αξύριστα. Με χαμόγελο τζοκόντας και κραγιόν Μόνικας, με σθένος και επισταμένως ενημερώνουν το κοινό, πατώντας σαν κατσαρίδες τους δημοσιογραφίσκους και τα δημοσιογραφάκια τα ποτισμένα βροχή, σκόνη, καπνιά που αμακιγιάριστα παίρνουν τους δρόμους παγανιά, να μαζέψουν τις ειδησούλες των καιρών για το κομμάτι το ψωμάκι.Φάτσες ηλίθιες με παντελόνια φαρδιά και τσέπες κρυφές, να εκσφενδονίζουν στα ύψη πολιτικούς και κυβερνήσεις, να κάνουν copy στις μαφγιόζικες γκριμάτσες, προς επίδειξιν εξυπνάδας, ν’ ανεβοκατεβάζουν είδωλα και ινδάλματα, να πλασάρουν εμπορεύματα, εμβόλια και μόδες. Να επιχειρούν ληστρικά και λουστρικά, να μπαινοβγαίνουν σε τράπεζες πανέτοιμοι ν’ ανοιγοκλείσουν τράπεζες και να προτρέπουν σε τράπεζες για να σε γδάρουν κακομοίρη πολίτη…
Με λίγα λογάκια, πολλά ουρλιαχτά και άπειρα …. Αρχ…είναι η άθλια εξουσία σου που σε πουλάει, σ’ αγοράζει, σε πετάει…μετανάστη στην ίδια σου τη γη.
Με άπειρα…αρχ…, σε φτύνει, σε βιάζει, σε τσακίζει, αργά αργά, να το χαίρεται κι αυτή κι εσύ…

Κι εσύ, κακόμοιρε πολίτη, τώρα που μπούχτισες βάσανον, τι λες να κάνεις;

 












Εγώ, ουρλιάζω: Ντουουουουου!!!!!!!!!! 
Ντουουουου από παντουουουουού!!!!!!!!!!!
Διάλυσέ τους κακομοίρη!!!!!!!!!!
Μόνο αλυσίδες έχεις να χάσεις!!!!!!!!!!!
Μόνο αλυσίδες και ντροπή!..  

5 σχόλια:

  1. Απαντά ο άλλος Λύκος: Φίλε Λύκε μου, βάρα αλύπητα τα κολομάγαζα της εικόνας και τους γλύφτες που τα στηρίζουν! ΟΥΟΥΟΥΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα σχόλια περιττά ...
    για μια ακόμα φορά νομίζω λύκοι μου ότι τα είπατε όλα και χύμα!!!!

    φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντου από παντού, βρε παιδιά!!!
    Ντου στα πορνεία!!!
    Ντου στις τράπεζες!!!
    Ντου στο άνανδρο κράτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι αλλά απευθύνεστε σε μια κοινωνία η οποία αθέλητα ή μη στήριξε το αποτέλεσμα στο οποίο ξεπλένουν τα δόντια τους οι κερδισμένοι της υπόθεσης. Θα μπορούσα να σας πω 'εμπρός στον αγώνα που χάραξε ο που τα πάντα βαρέθηκε' αλλά δυστυχώς και εκείνος ακόμα βολεύτηκε στον καναπέ. Έστω και αν είναι χαλασμένος ο σουμιές. Μόνο η προσωπική και ιδιαίτερη στάση του κάθε ατόμου μπορεί να φέρει ίσως την διαφορά. Αλλά αυτή είναι πράξη και όχι αντίλαλος κουρασμένος.

    Βέβαια το να μην μιλάμε είναι σαν να συναινετούμε. Και ίσως ίσως ακόμα και η ομιλία είναι μια αρχή πράξης. Αλλά είναι μόνο η αρχή.
    Και δεν χρειάζεται να σας θυμίσω το περίφημο βιβλίο του Όργουελ - αν θυμάμαι καλά είναι - 'Η Φάρμα των Ζώων'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει και το Βιβλίο "Λύκοι" μου, το άλλο του Τζ. Όργουελ:1984! Και επειδή η χρονολογία αυτή έπεσε λίιιιγο έξω- έχουμε 2011- θεωρώ πως άριστα τα λέτε! Αλλά στείλτε τα και στα καναλάκια-παπαγαλάκια. Δε διαφωνώ με τη ΜΑΡΙΑ Ρ., αλλά μόνο του ένα άτομο, με αλλαγή στην προσωπική του στάση, δεν μπορεί-εκ των πραγμάτων- να κάνει κάτι! Χρειάζεται συντονισμένη, συλλογική δράση, πέρα από κόμματα, μικρών και μεγάλων...και αυτή η ώρα δε θ' αργήσει! Όταν θα σωθούν και τα τελευταία χρηματάκια που φυλάει ο Έλληνας κάτω από το μαξιλάρι, όταν το κράτος θα παύσει εντελώς να λειτουργεί, τότε τα πράγματα δε θα έρθουν μόνο τα πάνω κάτω, αλλά θα σηκωθεί θύελλα, τσουνάμι, καταιγίδα και σεισμός μαζί και θα πλήξει αυτούς που καταχράστηκαν όνειρα και ελπίδες Ελλήνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΥΡΛΙΑΞΕ...